Finlands roligaste studentkår

Okategoriserade

Tillbakablick: Vårens stiligaste evenemang

2 apr , 2017, 20.57 Hankeit

  Video

Vad innebär kåraktivitet?

För oss som ordförande och vice ordförande för Programkommittén betyder detta bland annat planering, hårt jobb och mycket skoj, som denna vår kulminerade i halvårets stiligaste evenemang, nämligen Hanken Fashion Night den 24.3. 300 gäster, 20 modeller, ett flertal generösa sponsorer och de hetaste klädmärkena resulterade i ett spektakulärt evenemang som inte kommer att glömmas i första taget.

Ett fullsatt Teatteri Forum fick njuta av en trendig modevisning kryddad med bland annat skumpaflaskor och volter som fick publiken att jubla.  Mellanshowen blev även en publikfavorit då en cheerleadinggrupp underhöll publiken med en fantastisk stuntshow. Den upprymda stämningen höll i sig även under efterfesten då Kiara Nelson intog scenen. Drycken flödade och dansen fortsatte in på småtimmarna.

Även om vår otroliga Programkommitté och vårt duktiga Näringslivsutskott fick sätta in en rejäl arbetsinsats hade vi också otroligt roligt under tiden! Då vi ser tillbaka på evenemanget och hur lyckat det blev, påminns vi om charmen med kåraktivitet. Att få se ett evenemang man ordnat bli en succé är en oslagbar känsla.

Bilder säger mer än tusen ord så ta del av stämningen i vår aftermovie. Vi hoppas att ni, precis som vi, blir inspirerade till fortsatt kåraktivitet. Vi ses på nästa evenemang!

Alexandrine Lindstedt & Sara Paldanius

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *